събота, 31 май 2014 г.

Награден проект от организацията PTPI

Горди сме, че с реализираните дейности и работни ателиета „Насърчаване на четенето на английски език”, сме част от проекта за партньорство и обмен на обучителни материали, воден от г-жа Калина Николова, ст. учител по английски език в ПМГ „Акад. Ив. Ценов” – гр. Враца и г-жа Джоан Ийстърлинг, учител в Академията за подготовка на бъдещи учители от гр. Колинс, Мисисипи, САЩ.
Съвместният им проект получи награда за най-добър международен проект от американската организация Пийпъл ту Пийпъл Интернешънъл (PTPI) – администратор на транснационалното сътрудничество между ученици. PTPI е основана през 1956 г. от американския президент Дуайт Айзенхауер и насърчава международното разбирателство и сътрудничество чрез образователни, културни и хуманитарни дейности. 
Организацията обяви носителите на ежегодните си награди School and Classroom Program’s Community Service Project Award, които тази година ще бъдат връчени на церемония през септември по време на 21-та световната конференция на организацията в Тайван. 






Няма коментари: